eur:
392.48
usd:
362.58
bux:
72142.14
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Sallai Roland (k), valamint a walesi Tom Lockyer (b) és Chris Mepham a Wales - Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a cardiffi városi stadionban 2019. november 19-én. Wales 2-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Sallai Roland "a meccs" előtt: élvezni fogom a játékot, ahogy mindig

Maximális koncentrációt ígér a szélső az Izland elleni, esti, az Eb-részvételről döntő válogatott labdarúgó-mérkőzés előtt.

Nem lesz könnyű nézők nélkül játszatni a Puskás Arénéban, de a magyar labdarúgó-válogatott tagjai mindent megtesznek a sikerért ma este - mondta Sallai Roland, a nemzeti együttes szélsője az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtező előtt.

"A szurkolók mindig ott vannak mögöttünk a nehéz pillanatokban, de sajnos most nem tudják megteremteni a szükséges atmoszférát. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de remélem, örömet tudunk szerezni a tévén keresztül is" - vélekedett Sallai Roland.

Aki a kapu elé kerül, szerinte "maximálisan oda fog koncentrálni, függetlenül attól, hogy csatár vagy védő".

"Én minden mérkőzést élvezek, minden percét, mindegy, milyen csapat ellen kell játszani, remélem, sikerrel hagyjuk el a pályát" - fogalmazta meg várakozásait röviden az InfoRádiónak Sallai Roland.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×