eur:
392.44
usd:
363.09
bux:
72077.62
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Juhász Roland, a Vidi FC labdarúgócsapatának játékosa a fehérorosz BATE Boriszov elleni Európa-liga-mérkőzés előtti napon tartott edzésen Minszkben 2018. november 28-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Juhász Roland Szoboszlai Dominik pontrúgásai miatt dörzsöli a tenyerét

A közelmúltban visszavonult, 95-szörös válogatott labdarúgó kevés olyan mérkőzésre emlékszik, amit ilyen nyugodtan lehetett várni.

Türelmesen kell játszania ma este a magyar labdarúgó-válogatottnak Izland ellen, és akkor sikerülni fog az Európa-bajnokságra való kijutás – mondta a korábbi 95-szörös válogatott játékos, Juhász Roland.

"Mikor abbahagytam a válogatottnál, minden vágyam volt, hogy amit játékosként 2016-ban átéltem, azt szurkolóként is átélhessem még egyszer, most nagyon közel vagyunk ehhez" - fogalmazott Juhász Roland az InfoRádióban.

Az elmúlt időszakban mutatott "taktikus, érett" játék szerinte mindenképpen a magyar válogatott sikere mellett szól, kevés mérkőzésre emlékszik, ahol "ilyen nyugodtan lehetett várni" a kezdést.

"Az öltöző is nagyon rendben lehet" – jegyezte meg.

Úgy látja,

a néző- és edzőhiánytól egy profi labdarúgónak függetlenítenie kell magát,

akkor is, ha mindkét hír alig egy-két napos.

Hozzátette, Szoboszlai Dominik pontrúgásai sokat érhetnek. "Két szervezett csapat között egy-egy villanás is számíthat, döntő is lehet, láttuk korábban."

A türelemmel egyébként szerinte nem lesz gond, hátrányból is nyugodtan tud játszani, ezt megmutatta Oroszország ellen 0–3 után, a nemzeti együttes idei egyetlen veresége alkalmával is, amikor az utolsó percekben karnyújtásnyira volt az egyenlítés, 2–3-as állásnál.

"Több önbizalmunk van, ezt a csapat javára kell fordítani" – utalt arra, hogy a Nemzetek Ligájában az elitben szereplő Izlandnak nem sok sikerélménye volt mostanában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×