eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Varga Dénes, a FTC-Telekom Waterpolo (b) és Salamon Ferenc, az A-Híd OSC Újbuda játékosa a vízilabda BENU férfi Magyar Kupa döntőjében játszott mérkőzésen a Komjádi uszodában 2019. december 8-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Visszatért a magyar világ- és olimpiai bajnok vízilabdázó

Súlyos térdsérülését követően pénteken a Tatabánya ellen tért vissza Varga Dénes, az FTC-Telekom Waterpolo olimpia- világ- és Európa-bajnok vízilabdázója.

A 33 éves klasszis még júniusban, a válogatott egyik edzésnapján szenvedett szerencsétlen sérülést, amelyet követően meg kellett operálni, a vlv.hu szaklapnak adott interjújában elmondta, nagyon erősnek kellett lennie, de a legjobb kezekben volt. Megjegyezte, nemcsak Hangody László professzor beavatkozására gondol, hanem családja segítségére is.

Varga Dénes hozzátette jelenleg körülbelül 85 százalékosnak érzi magát a vízben, és bízik benne, hogy képes magát "integrálni" a csapatba: "Azért fogalmazok így, mert a többiek március óta nélkülöztek, ez alatt megszokták egymást, a játékot abban a rendszerben, amiben én nem voltam benne. De most azzal, hogy Zalesz (Zalánki Gergő) is visszatért és én is visszajövök, azt gondolom, hogy teljesebbé és potensebbé válhat a csapat."

Varga Dénes a válogatottal kapcsolatban azt mondta, egyelőre ez még "odébb van", lépésről lépésre halad, a következő pedig az lesz, hogy klubcsapatát erős ellenfelekkel szemben is segíteni tudja.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×