eur:
394.36
usd:
367.28
bux:
72099.38
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Nyitókép: Facebook/Szalai Ádám

Újabb fejlemény Szalai Ádám ügyében

Jan-Moritz Lichte, a német élvonalban szereplő Mainz ideiglenes vezetőedzője nem zárta ki a lehetőségét, hogy Szalai Ádám is ott legyen csapata Bayer Leverkusen elleni, szombati bajnoki mérkőzésének keretében.

A magyar válogatott csapatkapitányát több mint három hete sportszakmai indokra hivatkozva kitették a klub felnőtt keretéből, miután Achim Beierlorzer akkori vezetőedző arról tájékoztatta a játékost, hogy nem számít rá a folytatásban.

Szalai ügyéből komoly botrány alakult ki, a csapat tagjai sztrájkba léptek, megtagadták a részvételt az edzésen, ezzel vállalva szolidaritást játékostársukkal. Az edzőt ezek után néhány nappal később menesztették, a csatár ügynöke pedig két héten át napi szinten tárgyalt a Mainz vezetésével. A felek megegyeztek egymással, a játékos a múlt hét elején engedélyt kapott, hogy visszatérhet a bő kerethez.

A magyar válogatott elmúlt heti mindhárom meccsén pályára lépő középcsatár csütörtökön tért vissza klubjához, Jan-Moritz Lichte pedig délelőtt nyilatkozott vele kapcsolatban, igaz, konkrétumokat mellőzve.

"Mindenkinek, aki a csapattal edz, van esélye, hogy bekerüljön a mérkőzésre nevezendők közé. A végső döntés holnap születik meg erről" - mondta a szakember.

A Mainz három forduló után pont nélkül az utolsó előtti helyen áll a tabellán.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Csapdában a kormány – El kell döntse, melyik ujjába harap

Csapdában a kormány – El kell döntse, melyik ujjába harap

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy milyen kihívások elé néz a magyar költségvetés a magas hiány, a közelgő 2026-os választások és a hitelminősítők figyelme árnyékában. Vendégünk volt Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója és makroelemzője. A második részben az Apple botrányával foglalkoztunk, mivel a cég több magyar felhasználójának számlájáról leemelt kisebb-nagyobb összegeket. Vajon egy ilyen eset képes megrengetni az elektronikus fizetésekbe vetett bizalmat? Erről Turzó Ádámot, a Portfolio pénzügyi elemzőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×