eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fucsovics Márton adogat az ukrán Szerhij Sztahovszkij elleni mérkőzésen a Magyarország - Ukrajna tenisz Davis Kupa-osztályozón Budapesten, a Sport 11 központban 2019. szeptember 15-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Taróczy Balázs a Garros után: "Fucsovics Márton a legjobbak közé kerülhet"

Nem szégyen, hogy a magyar nagy csatában kikapott a párizsi nyolcaddöntőben attól az Andrej Rubljovtól, aki Novak Djokovic után a legtöbb tornát nyerte idén - vélekedik a korábbi wimbledoni bajnok teniszező.

Búcsúzott Fucsovics Márton a francia nyílt teniszbajnokságon, miután a nyolcaddöntőben négy szoros szettben kikapott a 13. helyen kiemelt orosz Andrej Rubljovtól.

Tarócz Balázs wimbledoni bajnok teniszező a a magyar sportoló teljesítményét értékelve az InfoRádióban elmondta, legalább olyan közel volt a győzelemhez most, mint az 1. fordulóban, amikor viszont győzött.

"Az időjárás nagyon hasonlított ahhoz, amikor a magyar Davis Kupa-válogatott az oroszokkal meccselt, akkor Fucsovics Rubljovot és Hacsanovot is legyőzte, fekszik neki az oroszok stílusa, különösen hűvös időben. Szenzációsan és okosan nyesegette a labdákat, különösen fonákoldalról. Aztán Rubljov fordított, és azt gondolom, hogy

ha Fucsovics Márton visszanézi ezt a mérkőzést, úgy fogja látni, hogy ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernie."

Viszont az első számú magyar teniszező így is az eddigi legjobb Roland Garros-szereplését produkálta, nem is salakspecialistaként. Ezzel Taróczy Balázs is egyetért.

"Semmi panasz nem lehet rá, Rubljov a Novak Djokovic után legtöbb tornát nyert játékos idén. Tőle kikapni egyáltalán nem szégyen" - tette hozzá. "Ha így folytatja Marci, a legjobbak között lesz" - figyelmeztetett, külön kiemelve, hogy fejben erős, van önbizalma, és tud alkalmazkodni a legkülönfélébb viszonyokhoz, a US Open hőségéhez vagy épp a Garros hűvösebb időjárásához és borításához is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×