eur:
394.28
usd:
355.98
bux:
0
2024. augusztus 20. kedd István
Nyitókép: Pixabay

A válogatottakra új szabályt hozott a FIFA az év végéig

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) úgy döntött, a koronavírus-járványra való tekintettel a kluboknak nem kötelező elengedniük játékosaikat válogatott mérkőzésekre az év végéig.

A FIFA ezt egy héttel a dél-amerikai világbajnoki selejtezők indulása előtt jelentette be.

A szervezet közleménye szerint azokba az országokba nem kell elengedni feltétlenül a futballistákat, amelyekben a beutazás után karanténra, vagy legalább ötnapos elkülönítésre lenne szükség. Korábban többek között az amerikai bajnokságban (MLS) szereplő klubok jelezték, hogy nem akarják elengedni dél-amerikai futballistáikat.

A dél-amerikai vb-selejtezők első körét jövő csütörtökön és pénteken rendezik.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon - mondja egy kutatás
csalfaság

A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon - mondja egy kutatás

A magas társadalmi státusz és a jó anyagi helyzet kevésbé fontos szempont a magyar embereknek a párkeresésnél, a többség inkább a figyelmességet, az érzelmi intelligenciát és a hűséget részesíti előnyben – mondta az InfoRádióban Bojár Ábel, az Opinio Institute kutatási igazgatója. Hozzátette: felmérésük alapján mind az érzelmi, mind a testi hűség nagyon fontos a magyarok számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
Meg fogsz lepődni, milyen gazdagok az emberek Magyarországon

Meg fogsz lepődni, milyen gazdagok az emberek Magyarországon

Tavaly ismét emelkedésnek indult a globális vagyon, és jó hír, hogy a legalacsonyabb vagyoni szegmensben élők aránya 2008 óta csökken, az egy felnőttre jutó átlagvagyon pedig emelkedik. A UBS friss tanulmánya szerint Magyarország is jól áll a listán, itt az adatok azt mutatják, hogy az alacsonyabb vagyoni osztályokba tartozó felnőttek vagyona gyorsabban nőtt, mint a magasabb vagyoni osztályokba tartozó társaiké.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×