eur:
394.39
usd:
363.95
bux:
71185.5
2024. július 8. hétfő Ellák
Luis Suárez, az FC Barcelona játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Manchester United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a manchesteri Old Trafford stadionban 2019. április 10-én.
Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

Suárezt nagyon akarja a Juventus

A Juventus számára Luís Suárez megszerzése az első számú cél a következő napokban. Erről számolt be a Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport is.

Ronald Koeman nemrégiben közölte az uruguayi csatárral, hogy nem számít rá a jövőben, ezért megkezdődtek a tárgyalások a klub és a játékos között, a távozás előkészítéséről. Egyelőre Suárezt védi a szerződése, így rosszul nem járhat.

A Juventus szívesen leigazolná, különösen, hogy átigazolási díjat nem kellene fizetni érte. Ezért kiemelkedően magas fizetést tud ajánlani – más kérdés, hogy Cristiano Ronaldóé kétszer annyi –, Suárez évente bruttó 14 millió eurót, tisztán tízet keresne Torinóban. A Juve még arra is hajlandó lenne, hogy Suárez kapcsán néhány a későbbi teljesítményhez kapcsolódó eredményességi prémiumot fizessen a Barcelonának, a gyors ügyintézés elősegítése érdekében.

Miután Suárez ügye előrehaladott állapotban van, a Juventus nem érdeklődik a továbbiakban a bosnyák Edin Dzeko iránt, aki vagy marad a Románál, vagy az Interhez igazol.

A Juventus lemondott Gonzalo Higuaínról is, aki minden bizonnyal az Egyesült Államokba, Miamiba igazol. Az amerikai csapat egyik tulajdonosa David Beckham. De érdeklődnek iránta Angliából, Spanyolországból és Kínából is.

Címlapról ajánljuk
Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk
Kormányinfó

Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztatott a részletekről és válaszolt az újságírói kérdésekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×