eur:
393.44
usd:
364.3
bux:
72041.86
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A kispesti Davide Lanzafame a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, a Budapest Honvéd - Debreceni VSC összecsapáson a kispesti Bozsik Stadionban 2018. március 14-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Távozik a magyar élvonal kétszeres gólkirálya

Davide Lanzafame a Budapest Honvédtól a török Adana Demirspor labdarúgócsapatához igazolt.

A másodosztályban szereplő klub Twitter-oldalán egy fotóval illusztrált bejegyzésben kedden jelentette be, hogy egy plusz egy évre írt alá az olasz csatár.

Lanzafame az olasz élvonalban öt együttesben is játszott, majd először 2013-ban futballozott a Budapest Honvédban, ahova 2016-ban visszatért és bajnoki címre vezette a kispestieket. A 33 éves játékos 2018-ban egy idényre a Ferencvároshoz igazolt, amellyel szintén bajnoki aranyérmet nyert, majd másodszor is visszatért a Honvédhoz, amellyel elhódította a Magyar Kupát. Mindkét magyarországi klubjával egyszer-egyszer lett gólkirály.

Az Adana Demirspor az elmúlt idényben harmadikként zárt a török másodosztályban, majd a feljutásért rendezett rájátszás döntőjében tizenegyesekkel maradt alul.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, hullanak Kijev legjobb páncélosai - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, hullanak Kijev legjobb páncélosai - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×