eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Luis Suárez, az FC Barcelona játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Manchester United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a manchesteri Old Trafford stadionban 2019. április 10-én.
Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

Nem tartanak igényt a Barcelona egyik legnagyobb sztárjára

Luis Suárez távozhat, a Bayern Münchennel vasárnap Bajnokok Ligáját nyert Philippe Coutinho ugyanakkor hamarosan visszatér az FC Barcelona labdarúgócsapatához.

A katalán RAC1 rádióadó értesülése szerint a Barcelona múlt héten kinevezett holland vezetőedzője, Ronald Koeman hétfőn közölte Suárezzel, hogy a továbbiakban nem tart rá igényt.

A 33 éves uruguayi támadó szerződése jövő nyáron jár le, sajtóhírek szerint

a játékos ügyvédei megpróbálják elérni a katalán vezetőségnél, hogy ügyfelük már idén ingyen távozhasson.

Suárez 65 millió font ellenében 2014-ben érkezett Barcelonába a Liverpooltól, azóta 283 mérkőzésen 198 gólt szerzett és 109 gólpasszt adott, előbbivel a klub történetének harmadik legeredményesebb játékosa.

Coutinho ugyanakkor - akinek egy hét múlva lejár a kölcsönszerződése - a vasárnapi BL-döntő után azt mondta, hamarosan visszatér Barcelonába, de egyelőre nem tudja megmondani, mit hoz számára a jövő.

"Nem gondolkoztam erről, a döntőre koncentráltam. Csak annyit tudok mondani, továbbra is keményen fogok dolgozni és szeretnék sikeres lenni" - mondta a brazil támadó.

A 28 éves Coutinho ugyancsak az FC Liverpooltól került a katalánokhoz, akik 2018-ban 105 millió fontért vásárolták meg, ez azonban a különböző bónuszokkal 142 millió fontra nőhet.

A Bayern vasárnapi sikerével egyébként az angol csapat is jól járt, ugyanis további ötmillió font jár nekik amiatt, hogy a brazil válogatott játékos megnyerte a Bajnokok Ligáját. Sajtóhírek szerint ugyanakkor a Barcelona nem kíván fizetni, meglátásuk szerint ugyanis a brazilnak velük kellett volna BL-t nyernie, nem egy másik csapattal. A Liverpoolhoz közeli források azonban arról számoltak be, ez a kitétel nem volt benne az adásvételi szerződésben, így jár nekik a pénz.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Az ukrán vezérkar szerint a folyamatos dróntámadások következtében lényegében használhatatlanná vált az orosz Fekete-tengeri Flotta Krím-félszigeten található támaszpontja. Az orosz Iszkander-M rakéták egy hét alatt harmadszor ütöttek rajta a Mirhorodban található ukrán légibázison. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×