eur:
397.27
usd:
356.55
bux:
0
2024. október 1. kedd Malvin
Varga Dénes, az FTC (b) és Marc Larumbe Gonfaus, a Barceloneta játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjében (final 8), a középdöntőben játszott FTC-Telekom Waterpolo - CNA Barceloneta mérkőzésen Hannoverben 2019. június 7-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megvan a vízilabda világliga magyar mérkőzéseinek új időpontja

A férfiak januárban, a nők februárban folytathatják.

A vlv.hu szakportál beszámolója szerint a pandémia miatt márciusban elhalasztott olasz-magyar férfi negyeddöntőt január 12-én pótolják Firenzében. Ezt követően - a megváltozott kiírás miatt - még egy meccset kell nyerni a Montenegró-Horvátország találkozó győztese ellen ahhoz, hogy a nemzeti csapat nyáron szerepelhessen Tbilisziben a szuperdöntőben.

A csoportjukban éllovas nők a tervek szerint február 9-én az olaszokat, március 16-án a franciákat fogadják.

A nők olimpiai kvalifikációs tornáját január 17. és 24. között Triesztben rendezik, ezen érdekelt a válogatott. A férfi csapat viszont az Eb-győzelemmel már megszerezte az olimpiai részvétel jogát.

Címlapról ajánljuk

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×