eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Koronavírus-betegség Keller Ákos lengyel csapatánál

Az egyik kosaras pozitív koronavírustesztje miatt szünetelnek az edzések Keller Ákos csapatánál, a lengyel bajnok Slask Wroclawnál.

A bb1.hu portál híradása szerint az érintett játékost - akit nem neveztek meg - elkülönítették a többiektől, felfüggesztették az edzéseket, és a csapat, valamint a személyzet többi tagját is elszigetelték. Rövid időn belül minden stábtagot és kosárlabdázót letesztelnek, és majd ezt követően hoznak döntést a továbbiakról.

"Tegnap este lett volna egy edzőmeccsünk, azt már elhalasztották, és ma annyi információt kaptunk, hogy hétfőn megy mindenki tesztre" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornának a 31 éves center. "Addig mindenki otthon marad. Akinek negatív lesz a tesztje, az edzhet utána. Nagyon remélem, hogy zökkenőmentesen elindul a szezon" - tette hozzá.

A magyar válogatott csapatkapitánya júliusban írt alá egy plusz egyéves szerződést Wroclawban, a lengyel bajnokság a tervek szerint augusztus végén kezdődik.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×