eur:
395.01
usd:
367.84
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Leganés, 2018. február 21.Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójából elhalasztott Leganés elleni mérkőzésen a leganési Butarque stadionban 2018. február 21-én. A címvédő Real Madrid hátrányból fordítva 3-1-re győzött. (MTI/EPA/JuanJo Martin)
Nyitókép: MTI/EPA/JuanJo Martin

Zidane megtartja a titkot, csak egy dolgot árult el Bale-ről

Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, Gareth Bale a saját kérésére nem játszik a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő pénteki visszavágóján.

"Volt egy négyszemközti beszélgetésünk, amelyen sok mindent elhangzott. Tiszteletteljes kapcsolat van a klub és a játékos között, ezért csak annyit mondok, ő maga kérte, hogy ne kelljen játszania. A többi közte és köztem marad" - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Zidane.

A walesi támadójátékos meglehetősen kevés játéklehetőséget kapott a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes vezetőedzőtől a spanyol élvonal újraindulása után. Csupán egy mérkőzésen volt kezdő, a bajnoki címet pedig kimondottan visszafogottan ünnepelte.

A BL-párharc első mérkőzését, februárban a Manchester City vendégként 2-1-re megnyerte, a visszavágó pénteken 21 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×