eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Újra sziporkázott az Atalanta támadósora

Az Atalanta immár tizenkét mérkőzés óta veretlen, 93 szerzett gólnál jár a bajnokságban. Az olasz Serie 33. fordulójának nyitó mérkőzésén 6-2-re ütötte ki a Bresciát.

A bergamói csapat legjobbja a mesterhármast elérő horvát Mario Pašalić volt, aki mesterhármast szerzett. A további gólokon De Roon, Malinovszkij és Zapata osztozott. A vendégek góljait Torregrossa és a szlovák Špalek szerezte.

A győzelmével az Atalanta feljött a második hátránya, de mind az öt ponttal előtte álló Juventus, mind a két ponttal lehagyott Lazio és Inter is játszik még a fordulóban. A Juve a Sassuolo, a Lazio az Udinese, míg az Inter a SPAL vendége lesz.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×