eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Zeist, 2018. február 6.Ronald Koemant bemutatja a holland labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányaként a Királyi Holland Labdarúgó-szövetség Zeistben 2018. február 6-án. (MTI/EPA/Olaf Kraak)
Nyitókép: MTI/EPA/Olaf Kraak

Ronald Koeman már Barcelonában van

A Barcelona legutóbbi rossz eredményei újra felszínre hozták a klubnál az edzőkérdést. Bizonyos sajtóhírek szerint Quique Setiént napokon belül menesztik, második szerint az idényt végigdolgozhatja, de nagy valószínűséggel az újban már nem ő áll majd a csapat élén. Állítólag Ronald Koeman már megérkezett Barcelonába…

A korábbi holland válogatott rendkívül népszerű a katalán klub hívei körében, hiszen ő lőtte az első BL-győzelmet hozó gólt még az úgynevezett Dream Team tagjaként, 1992-ben. Neve már a mostani edző kinevezése előtt is felvetődött, ő pedig soha nem titkolta, hogy szívesen lenne a klub vezetőedzője.

Napok óta Barcelonában tartózkodik – írta az egyik spanyol lap –, s ez azt valószínűsíti, hogy hamarosan sor kerülhet az edzőváltásra.

Az egyesületnél hivatalosan nem beszélnek edzőváltásról. A jelek szerint a vezérkar kivár, figyelve, hogyan alakul ma este a Real Madrid–Getafe mérkőzés, majd hogy mire megy a Barcelona a hétvégén a nagy formába lendült Villarreal vendégeként.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

A munkavállalók közel 40%-a az EU-ban jelenleg olyan szakmában dolgozik, amelyre a gazdaság zöld átállása közvetlen hatással lesz – derül ki az Eurofound elemzéséből. A szociális, foglalkoztatási és munkaügyi kérdésekkel foglalkozó uniós szervezet jelentése szerint majdnem minden tizedik jelenlegi munkavállalóról mondható el, hogy a zöld átállás hatására olyannyira fokozatosan átalakul a szakmája, hogy azzal egy új foglalkozás jön létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×