eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
London, 2018. október 3.Maurizio Sarri, a Chelsea olasz vezetőedzője sajtóértekezletet tart a klub londoni edzőközpontjában 2018. október 3-án, egy nappal a Vidi FC elleni Európa-liga mérkőzés előtt. (MTI/EPA/Niklas Hallen)
Nyitókép: NIKLAS HALLEN

Juve-edző: ez nem az az időszak, amikor jó játékot lehet várni

Mindössze 15 nap lesz a szezonzáró és az új idény eleje között, ez mindenre elég, csak a pihenésre és a felkészülésre nem - véli Maurizio Sarri.

A Juventus labdarúgócsapatát irányító Maurizio Sarri szerint a szurkolóknak nem szabad olyan színvonalú játékot várniuk a mostani időszakban, mint amit megszoktak.

A szakvezető ezt az után mondta, hogy együttese hétfő este 2-0-ra legyőzte a Bolognát a koronavírus-járványt követő első bajnoki mérkőzésén.

"Teljesen egyedi a mostani helyzet, nincs viszonyítási alapunk, így

nagyon könnyű hibázni a fizikai felkészítésben"

- jelentette ki Sarri, akinek egy mérkőzéssel többet játszott együttese jelenleg négy ponttal vezet a Lazio előtt.

Hozzátette, a csapatok jelenleg nincsenek ideális erőnléti állapotban, ráadásul nyár van, emiatt a megszokottnál melegebb időben kell pályára lépniük, ami szintén nem könnyíti meg a helyzetet.

"Nem várok magas színvonalú játékot, mert ilyen körülmények között a sebesség nem lesz ugyanaz. Sok meglepetésre számítok" - fogalmazott Sarri.

A vezetőedző szerint a mostani időszak

a következő idényre is kihatással lesz, annak ugyanis szinte pihenő nélkül fognak nekivágni.

"Tizenöt nap elteltével ismét pályán leszünk, így a felkészülés biztosan nem a hagyományos lesz" - mondta a szakember, hozzátéve: csapata erőt merít azokból a kritikákból, amelyeket az Olasz Kupa döntőjének elvesztése után kapott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×