eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Utolsó perces góllal nyert a Puskás Akadémia a Rákóczi ellen

Ha nagy nehezen is, de megszerezte a győzelmet a Puskás Akadémia csapata a már biztos kieső Kaposvári Rákóczi ellen a Pancho Arénában. A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának második szerdai mérkőzésén Knežević, Tamás, illetve Szakály szerezték a gólokat.

A kezdés után a Puskás Akadémia gyorsan előnybe került, már a hetedik percben megszületett első gólja: a Gyurcsó Ádám buktatásáért megítélt büntetőt Josip Knežević értékesítette. A folytatásban feljött a Rákóczi, sőt a 23. percben Szakály Attila élvonalbeli pályafutása második góljával kiegyenlített. A második félidő többnyire mezőnyjátékot hozott, mígnem a 90. percben, némileg váratlanul, Tamás Nándor megszerezte a győztes találatot.

Puskás Akadémia–Kaposvár 2-1 (1-1)

Gólszerzők: Knežević (8. -11-esből), Tamás N. (90.), ill. Szakály (23.).

Korábban játszották:

Diósgyőri VTK–ZTE FC 1-1 (0-0)

Gólszerzők: Szépe (68., öngól), illetve Bolla (80.)

Később:

Paks–Ferencváros (21.05)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Szinte középkori állapotok uralkodnak a világ egyik legzártabb régiójában, mégis a globális versenyfutás fontos része lett

Szinte középkori állapotok uralkodnak a világ egyik legzártabb régiójában, mégis a globális versenyfutás fontos része lett

A 21. században a fokozódó globális versenyfutás miatt a hegemón szerepre törő hatalmak figyelmébe kerülnek olyan térségek is, amelyeket korábban szinte teljesen elfelejtett a világ. Ezek közé tartozik az Afganisztánhoz tartozó rendkívül szegény Wakhan-folyosó is, ahol szinte középkori állapotok uralkodnak. A völgy egyszerre több okból is a döntéshozók figyelmének középpontjába került, ráadásul egyszerre több ország is növelte az aktivitását. A növekvő érdeklődés vélhetően a jövőben sem fog alább hagyni, mivel túl sok potenciál rejtőzik az elszigetelt területben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×