eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Fortaleza, 2014. július 4.A brazil Thiago Silva, miután gólt rúgott Kolumbia ellen a brazíliai labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a fortalezai Castelao Stadionban 2014. július 4-én. (MTI/EPA/Tolga Bozoglu)
Nyitókép: Tolga Bozoglu

Sztár távozik a PSG-től

Nyolc év után távozik a Paris Saint-Germaintől Thiago Silva, a francia bajnokcsapat brazil futballistája.

A L'Equipe értesülése szerint a 35 éves védő még két évig szeretett volna maradni, honfitársa, Leonardo, a PSG sportigazgatója azonban arról tájékoztatta őt, hogy szerződését csak a Bajnokok Ligája-szereplés végéig hosszabbítják meg.

A 88-szoros válogatott hátvéd 2012-ben az AC Milantól igazolt a PSG-be, melynek színeiben több mint háromszáz mérkőzésen lépett pályára és hét bajnoki címet nyert.

A Ligue 1 küzdelmeit lezárták a koronavírus-járvány miatt, a PSG viszont a BL-ben még érdekelt, ott a Borussia Dortmund búcsúztatásával bejutott a negyeddöntőbe.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×