eur:
395
usd:
367.23
bux:
71623.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Monza, 2018. augusztus 31.Sebastian vettel, a Ferrari német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíjának második szabadedzésén a monzai versenypályán 2018. augusztus 31-én. A futamot szeptember 2-án rendezik. (MTI/EPA/Srdjan Suki)
Nyitókép: (MTI/EPA/Srdjan Suki)

Vettelnek mégsem tetszik a Ferrari ajánlata

Az olasz sajtó szerint Sebastian Vettel visszautasította a Ferrari szerződéshosszabbításra vonatkozó ajánlatát, mivel magasabb fizetést és több évre szóló kontraktust szeretne.

A maranellói istálló még március első felében, az Ausztrál Nagydíj elhalasztását követően ajánlatot tett a korábbi világbajnok német versenyzőnek a 2020 végén lejáró szerződése meghosszabbítására. Akkor úgy tűnt, hogy a korábbinál kedvezőtlenebb ajánlat – fizetéscsökkentés és csak egy évre szóló kontraktus – ellenére Vettel hajlandó aláírni.

Ám a La Gazzetta dello Sport most azt szellőztette meg, hogy a négyszeres világbajnok pilóta mégsem elégedett az ajánlattal, legalább kétéves szerződést szeretne, s azt, hogy a fizetése közelebb legyen a mostani 40 millió eurós szinthez, mint a Ferrari által kínált 12 millióhoz.

A Ferrari nincsen szerződtetési kényszerben, mert – amennyiben Vettel nem maradna a scuderiánál – az ifjabb Carlos Sainz, Daniel Ricciardo és Antonio Giovinazzi is szívesen töltené be a helyét.

Bernie Ecclestone, a Formula-1 korábbi mindenható néhány héttel korábban úgy nyilatkozott, szerinte Vettelnek vagy csapatot kellene váltania, vagy visszavonulnia. Utóbbi esetben a McLarent jelölte meg opcióként.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×