eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Vardar Szkopje játékosai, miután győztek a Telekom Veszprém ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának kölni döntőjében 2019. június 2-án.
Nyitókép: A Vardar Szkopje játékosai, miután győztek a Telekom Veszprém ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának kölni döntőjében 2019. június 2-án. (MTI/EPA/Sascha Steinbach)

Karácsony után dőlhet el a kézilabda-BL

Decemberre halasztotta a férfi Bajnokok Ligája négyes döntőjét az Európai Kézilabda Szövetség (EHF).

Az EHF közleménye szerint a sorozat végcsatározásaira december 28-án és 29-én kerül sor az eredeti helyszínen, Kölnben.

A férfiaknál már márciusban május 30-31-ről augusztus 22-23-ra halasztották a négyes finálét, amelynek ezúttal másodjára módosították az időpontját, miután Köln jelezte, hogy nem tartható az augusztusi dátum sem.

A negyeddöntőbe jutásért a MOL-Pick Szeged a címvédő északmacedón Vardar Szkopje, a Telekom Veszprém pedig a lengyel Orlen Wisla Plock együttesével találkozik. A két magyar csapat azonos ágon van, vagyis továbbjutás esetén a nyolc között egymással játszanának.

Az EHF leszögezte, továbbra is egyeztet a többi házigazdával is, így Budapesttel a női BL, míg Berlinnel a férfi EHF Kupa négyes döntőjéről. Előbbit szeptember 5-re és 6-ra, utóbbit augusztus 29-re és 30-ra halasztották már korábban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×