eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A skót Peter Wright a walesi Gerwyn Price ellen játszik a dartsvilágbajnokság elődöntőjében a londoni Alexandra-palotában 2019. december 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Sean Dempsey

Innoválja magát a darts, jönnek a "home office" versenyek

Mindenki otthon dobál majd a falra, aki benevezhet a PDV Home Tourra.

A koronavírus-járvány miatt a világ sportélete három lehetőség közül választhatott: vagy folytatják a küzdelmeket (akár zárt kapuk mögött is), vagy teljesen leállítják a veszélyhelyzet elvonulásáig, vagy pedig megváltoztatják a körülményeket, hogy a versengés ne szűnjön meg.

E harmadik útra lépett a darts: pénteken ugyanis elindul a PDC, vagyis a profi dartsosok szövetsége égisze alatt a PDV Home Tour nevű sorozat - számol be róla a BBC-re hivatkozva az Origo.

Van ám persze indulási feltétel: érvényes versenyengedéllyel kell rendelkezni, és 32 estén át otthon lenni. Minden este négy játékos szerepel majd, mindenki játszik mindenkivel, így lehet majd bejutni az egyenes kieséses szakaszba.

A PDC vezetője, Barry Hearn szerint ez egy jó lehetőség, hogy a nézők újra élő közvetítéseket láthassanak, a játékosok pedig versenyhelyzetben készülhetnek a szezon folytatására.

Arról nincs hír, hogy a versenykörülmények tisztaságát mi biztosítja, de talán most nem is ez a legfontosabb.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Új pártszövetség alakulhat az EP-ben a Fidesz részvételével, bejelentettek pár részletet

Új pártszövetség alakulhat az EP-ben a Fidesz részvételével, bejelentettek pár részletet

Egy új európai politikai szövetség jött ma létre három párt részvételével, és amelybe a következő napokban számos további politikai erőt is várnak – jelentette be vasárnap Bécsben Herbert Kickl, az osztrák FPÖ vezetője. A tömörülésben a Fidesz is részt vesz, így Orbán Viktor Fidesz-elnök is ott ült a sajtókonferencián, illetve a cseh ANO párt is részt vesz, így a volt cseh miniszterelnök Andrej Babis is helyet foglalt az asztalnál. A három pártvezér egy Patrióta kiáltványt is elfogadott az európai jövőért, amely azt hangsúlyozza, hogy Európa nemzetei történelmi fordulóponthoz érkeztek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 30. 06:51
×
×
×
×