eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Jordan Henderson, a Liverpool (b) és Fabián Ruiz, a Napoli játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája hatodik, utolsó fordulójában, a C csoportban játszott FC Liverpool - SSC Napoli mérkőzésen Liverpoolban 2018. december 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Az olasz foci már azt hiszi, mindjárt itt a vége a járványnak

Szerdára várják edzésre a Napoli labdarúgóit, de több klub is tervezget már.

Hiába sújtja az európai országok közül egyelőre Olaszországot leginkább a koronavírus, néhány élvonalbeli olasz klub azt tervezi, hogy a jövő héten közös edzéseket tartanak a játékosoknak.

Miközben Olaszország lassan Kína nyomában jár a fertőződések számában, a halottak mennyiségét tekintve pedig már "vezet", Bergamót és Lombardiát pedig elszigetelték az ország többi részétől, a sportélet pedig március 9. óta áll, és futballisták is elkapták a fertőzést, a Napoli maga már be is jelentette, hogy szerda délelőtt a sportközpontjukban edzés lesz.

Ez viszont az olasz labdarúgók szakszervezetének vezetője, Damiano Tommasi szerint szerint veszélyes.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×