eur:
394.83
usd:
367.45
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A későbbi második helyezett Késely Ajna a 800 méteres gyorsúszás döntőjében a glasgow-i rövidpályás úszó Európa-bajnokságon 2019. december 5-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Wladár Sándor: lehet olimpia is és budapesti úszó-Eb is

A Magyar Úszó Szövetség elnöke szerint helyes döntés elhalasztani az Eb-t.

Úgy véli, a halasztás nem volt kérdéses ügy, helyes döntést hoztak, hiszen több mint tizenötezer ember érkezett volna a kontinens ötvenhat országából. Nem lehet veszélyeztetni senkinek az egészségét - nyilatkozta a Kossuth Rádiónak és az InfoRádiónak a Magyar Úszó Szövetség elnöke. Hozzátette,

amennyiben az olimpiát megrendezik, akkor is sor kerülhet az Európa-bajnokságra,

ugyanakkor kicsit elhamarkodottnak tartja az új időpont pontos megjelölését, mivel az európai helyzetnek először rendeződnie kell. A versenyzők helyzetéről szólva megjegyezte, megvannak a tervek arra, hogy a válogatott úszók milyen körülmények között és hogyan folytathatják felkészülésüket, amelynek célja továbbra is a tokiói szereplés.

A LEN a tervek szerint a masters Európa-bajnokságot - amely eredetileg május 24-én kezdődött volna - is megrendezné, ennek időpontját később jelentik be.

A halasztásról és a jegyek visszaváltásáról ITT írtunk.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×