eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Varga Zsolt, az FTC vezetőedzője a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjében (final 8) a Jug Dubrovnik ellen játszott negyeddöntőben Hannoverben 2019. június 6-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Újabb magyar vízipólós szakember kapott nemzetközi elismerést

Varga Zsolt és Alessandro Campagna lett holtversenyben az év edzője a Vízilabdaedzők Világszervezeténél.

A vlv.hu szaklap beszámolója szerint a szervezet tavaly érdemesített első ízben klubedzőt erre a rangos elismerésre, addig a díjat kizárólag szövetségi kapitányok kapták meg.

Varga Zsolt irányításával az FTC-Telekom Waterpolo mindent megnyert: bajnokságot, Magyar Kupát, Bajnokok Ligáját és Európai Szuperkupát.

Campagna vezetésével az olaszok idén megnyerték a világbajnokságot. A női szakágban a szintén vb-aranyérmes Egyesült Államok szövetségi kapitánya, Adam Krikorian lett az év edzője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×