eur:
393.35
usd:
364.18
bux:
72008.66
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nikolics Nemanja (Chicago Fire), az év férfi labdarúgója a díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

A jövőjéről beszélt Nikolics Nemanja

Véget ért az amerikai időszak Nikolics Nemanja számára, a 27-szeres magyar válogatott focista motivációja azonban cseppet sem csökkent.

A csatárt december 31-ig köti szerződés a Chicago Fire csapatához, mivel azonban a gárda már nem érdekelt az észak-amerikai liga idei kiírásában, s a futballista nem hosszabbítja meg megállapodását, hazaköltözött családjával.

"Nagyon szép időszakot töltöttem el az Egyesült Államokban, de a családommal közösen úgy döntöttem, életünknek ezt a fejezetét lezárjuk. Fantasztikus volt Amerikában élni, de azért honvágyunk is volt, így jó újra itthon lenni" – árulta el a Blikknek a 31 éves Nikolics, aki még nem tudja, Magyarországon vagy külföldön folytatja-e pályafutását. – Jelenleg még semmi biztosat nem tudok kijelenteni a jövőmmel kapcsolatban, de továbbra is motivált vagyok. Bárhol is folytatom, a legjobb tudásom szerint fogok teljesíteni".

Igyekszik feltöltődni az elkövetkező hetekben, de a pihenés mellett a tréningekre is komoly hangsúlyt fektet, egyéni edzésterv alapján készül. Nikolics eddig minden élvonalbeli klubjával szerzett gólkirályi címet, legutóbb a Chicago Fire-rel 2017-ben.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×