eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Babos Tímea a spanyol Carla Suárez Navarro ellen játszik az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyének első fordulójában a New York-i Flushing Meadowsban 2019. augusztus 27-én. A találkozót Babos nyerte 6-2-re, mert ellenfele az első szett után sérülés miatt feladta a küzdelmet.
Nyitókép: MTI/EPA/John G. Mabanglo

Babosék újra vb-döntőben

Babos Tímea és Kristina Mladenovic kettőse legyőzte (1:6, 6:4, 10-8) a Samantha Stosur, Csang Suaj ausztrál, kínai duót a sencseni teniszvilágbajnokság párosversenyének elődöntőjében, ezzel bejutott a fináléba.

A magyar, francia duóra - amely veretlenül nyerte meg csoportját - a szombati elődöntőben a Samantha Stosur, Csang Suaj ausztrál, kínai páros várt. Az ellenfél 6:1, 2:0-ra elhúzott, ám Babosék összeszedték magukat, és remek játékkal egyenlítettek. A tíz nyert pontig tartó döntő rövidítésben Stosur és Csang 8-6-ra vezetett, de a címvédő duó fordított, és 1 óra 29 perc alatt győzött.

A 26 éves Babos sorozatban harmadszor jutott be a világbajnokság páros fináléjába, ez legutóbb a dél-afrikai/amerikai Liezel Hubernek sikerült 2007 és 2009 között.

A soproni teniszező 2017-ben a cseh Andrea Hlavackova, tavaly pedig Mladenovic oldalán diadalmaskodott az akkor még Szingapúrban rendezett vb-n. Idén a döntőben az Anna-Lena Grönefeld, Demi Schuurs német, holland vagy a Hszie Szu-vej, Barbora Strycova tajvani, cseh duó áll a háló túloldalán. Előbbieket a csoportkörben 7:5, 6:2-re verték, utóbbi duó a wimbledoni Grand Slam-torna címvédője.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×