eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Adrián, az FC Liverpool kapusa (k) nem tudja kivédeni Fernando Llorente, az SSC Napoli játékosa (b) rúgását a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkör mérkőzéseinek első fordulójában, az E csoportban játszott mérkőzésen Nápolyban 2019. szeptember 17-én. A találkozót az olasz csapat nyerte 2-0-ra.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Cesare Abate

Klopp nem volt kibékülve a játékvezetéssel

Jürgen Klopp, a címvédő Liverpool vezetőedzője szerint csapatának volt elég lehetősége, ám nem tudott élni ezekkel, ezért kapott ki a Napoli vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének nyitófordulójában.

"Fáj, mert ott voltak előttünk a lehetőségek. Nyílt mérkőzés volt számos ellentámadással, ám hiába kínálkoztak előttünk a helyzetek, nem tudtunk élni velük, és ez baj" - értékelt az 52 éves német tréner.

Kilenc perccel a rendes játékidő vége előtt Dries Mertens büntetőből szerzett vezetést a házigazdának a nápolyi összecsapáson, majd a ráadás perceiben a csereként beállt Fernando Llorente állította be a 2-0-s végeredményt, aki a nyáron az előző BL-idény döntősétől, a Tottenham Hotspurtől érkezett.

Klopp szerint ugyanakkor a Napoli vezető találatát téves ítélet előzte meg.

"Szerintem egyértelműen és világosan nem volt büntető" - utalt Andy Robertson szerelési kísérletére José Callejón ellen a tizenhatoson belül. - "Felugrott, mielőtt még összeértek volna, de ezen már nem változtathatunk."

A Liverpool az elmúlt 15 év egyetlen olyan címvédője, amely vereséggel kezdte a sorozatot.

Carlo Ancelotti, a hazaiak mestere a csapategységben látta a siker kulcsát.

"Együtt támadtunk és együtt védekeztünk, a mai labdarúgásban kulcsfontosságú, hogy jól alkalmazkodj a kialakult szituációkhoz, és mi mindvégig így tettünk" - fogalmazott.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×