eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Neymar, a Paris Saint-Germain (j) játékosa a Strasbourg ellen a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2019. szeptember 14-i mérkőzésen a párizsi Parc des Princes Stadionban.
Nyitókép: MTI/AP/Francois Mori

Neymar ollója: átvágta a gordiuszi csomót

Visszatért a PSG-be az elvágyó brazil csatát: nem is akárhogyan.

Thomas Tuchel, a Paris Saint-Germain edzője a Strasbourg elleni mérkőzés előtt jelezte, Neymar visszatér a PSG csapatába. Az edző részben kényszerhelyzetben volt, hiszen a brazil játszott az elmúlt napokban hazája válogatottban, így azt nem mondhatta, hogy nem hadra fogható.

Alkalmasint Tuchel cselekedett a legkönnyebb szívvel, ő örült annak, hogy Neymar bevethető. Ellentétben a klub ultráival, akik kilátásba helyezték, hogy a Strasbourg ellen fütyülni fogják a brazilt, majd a későbbi meccseken nem vesznek róla tudomást. Úgy érezték, és ebben volt is némi igazuk, hogy a brazil megsértette a klubot, s ezzel őket is azzal, hogy állandóan a távozási szándékát hangoztatta.

A múlt héten nyilvánosságot látott Leonardo, a sportigazgató nyilatkozata is, aki azt mondta, a PSG januárban igyekszik eladni Neymart.

A világklasszis brazil – ellentétben Kylian Mbappéval, Edinson Cavanival vagy Mauro Icardival – játszott, sőt végigjátszotta a mérkőzést a Strasbourg ellen. Nem ment a csapatnak, a 92. percben még 0-0-ra álltak. Ám akkor egy balról beívelt labdát Neymar beollózott a hálóba. A labda jobb kapufáról pattant a hálóba, védhetetlen gólt volt.

Neymar visszatért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×