eur:
395.79
usd:
369.04
bux:
71820.7
2024. július 2. kedd Ottó
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Montenegró – Magyarország barátságos labdarúgó-mérkőzésen Podgoricában 2019. szeptember 5-én. Montenegró 2-1-re győzött.
Nyitókép: Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Montenegró - Magyarország barátságos labdarúgó-mérkőzésen Podgoricában 2019. szeptember 5-én. MTI/EPA/Boris Pejovic

Marco Rossi: mérges vagyok

A Facebookon üzent a szurkolóknak a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a szlovákok elleni 2-1-es vereség után.

"Elvesztettünk egy meccset. Elveszítettünk három értékes pontot. Azonban nem veszítettük el a háborút, és még három meccs áll előttünk" - kezdte üzenetét Marco Rossi, aki mérges, a szurkolókkal együtt.

A szakvezető azt írta, elfogadja a vereséget és nem keres kifogásokat. Úgy látta, a csapat hétfőn is jól játszott, de ezúttal nem járt sikerrel - azt ígéri viszont, hogy tanul ebből a vereségből.

"Hiszek ebben a projektben, és a csapatommal, a játékosaimmal együtt a legvégsőkig fogunk küzdeni. Soha nem fogok akadályt jelenteni ennek az országnak, sem senkinek, és amennyiben egy bizonyos ponton valaki nem lesz megelégedve velem, vagy a munkámmal, biztosíthatom róla,

az a legkevesebb, hogy utolsóként hagyom el a hajót. Most nem adhatjuk fel. És nem is fogjuk."

Marco Rossi a mérkőzés után a játékvezetést hibáztatta és balszerencsésnek nevezte csapatát.

A vereséggel a magyar válogatott a harmadik helyre esett vissza a selejtezőcsoportban.

Címlapról ajánljuk
Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.

Képeken Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij találkozója - videó

A magyar miniszterelnök kedd délelőtt érkezett az ukrán fővárosba, hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán elnökkel. A legfontosabb téma a béke megteremtésének lehetősége és az ukrán–magyar kapcsolatok aktuális kérdései.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×