eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kis Gábor, a Szolnok (elöl) és Marko Macan, a Jug Dubrovnik játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája (Final Six) döntőjében játszott Szolnoki VSK - Jug Dubrovnik mérkőzésen a budapesti Duna Arénában 2017. május 27-én. A Szolnoki Dózsa-Közgép csapata nyerte a férfi vízilabda Bajnokok Ligáját.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Német és két orosz riválist kapott a selejtezőben az OSC

Lezajlott az európai szövetség sorsolása hétfőn, négy négyes csoportot alakítottak ki.

Az ob I-ben ezüstérmes OSC egy német és két orosz együttessel csap majd össze a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében, Budapesten.

A magyar gárda a Potsdam, valamint a Szintez Kazany és a Dinamo Moszkva csapataival küzd majd meg a továbbjutást jelentő első két helyért. A csoport küzdelmeit szeptember 13-15-én rendezik.

A BL selejtezőjének második fordulójában négy négyes csoportba sorolták a csapatokat. A továbbjutók az utolsó, harmadik kvalifikációs körben oda-visszavágós rendszerű párharcban döntik el, hogy melyik együttes kerül az október 8-án rajtoló főtáblára.

A legjobbak között már biztosan ott lesz a sorozat címvédője, a Ferencváros és az ob I-ben legutóbb harmadik Szolnok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×