eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Varga Zsolt, a Ferencváros vezetőedzője (b) ünnepli játékosaival a csapat győzelmét a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjének (final 8) döntőjében játszott FTC-Telekom Waterpolo-Olympiakosz mérkőzés végén Hannoverben 2019. június 8-án. A Ferencváros 10-10-es döntetlent követően ötméteresekkel 14-13-ra legyőzte a címvédő Olympiakoszt, a csapat ezzel története során először megnyerte a Bajnokok Ligáját.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Sztárcsapatot is kapott a Fradi, belehúzott a Szolnok

Az olasz sztárcsapat Pro Reccóval is azonos csoportba került a címvédő FTC-Telekom Waterpolo a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtábláján.

Noha a selejtezőket még nem kezdték el, az európai szövetség (LEN) már pénteken kisorsolta a nyolcasokat. Eszerint a magyar bajnok és kupagyőztes zöld-fehérek az olaszok mellett

  • a hétszeres BL-győztes horvát Mladost Zagrebbel,
  • az Eurokupa-győztes francia Marseille-jel,
  • az újonc georgiai Dinamo Tbiliszivel,
  • a német Waspo Hannoverrel,
  • valamint két kvalifikációból érkező csapattal találkoznak majd a B csoport.

A Szolnok szabadkártyásként várta a sorsolást, és rendkívül kemény csoportba került: a 2017-es bajnok Tisza-partiak

  • a tavalyi győztes görög Olimpiakosszal,
  • a 2016-ban első horvát Jug Dubrovnikkal,
  • a 2014-ben bajnok spanyol Barcelonetával,
  • az Eurokupa-második montenegrói Jadran Herceg Novival és
  • a német Spandau Berlinnel játszanak majd.
  • Rajtuk kívül a selejtezőből két gárda csatlakozik majd a csoporthoz.

A főtáblán akár három magyar csapat is szerepelhet majd: a bajnoki ezüstérmes OSC a kvalifikáció második körében csatlakozik a sorozatba, szeptember 13. és 15. között egy négycsapatos tornán - a nyolc kiemelthez érkezik majd az első selejtezőkör nyolc továbbjutója - kell az első kettő között végezni a továbbjutáshoz, a harmadik fordulóban pedig egy oda-visszavágós párharcban (szeptember 21. és 25.) harcolhatja ki a csoportkörbe kerülést.

A csoportkör október 8-án rajtol.

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×