eur:
386.92
usd:
355.56
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
A brazil Gabriel Jesus ünnepli gólját a Csehország - Brazília barátságos labdarúgó-mérkőzésen Prágában 2019. március 26-án. A brazil válogatott 3-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

Pályán kívülre került Gabriel Jesus

Eltiltás miatt két hónapig nem léphet pályára a brazil labdarúgó-válogatottban Gabriel Jesus, a Manchester City támadója.

A dél-amerikai szövetség (CONMEBOL) szerda éjszakai határozata értelmében a 22 éves csatárnak biztosan ki kell hagynia együttese szeptemberi, Kolumbia és Peru elleni felkészülési mérkőzéseit.

Jesust a Copa América július 7-i döntőjében a 70. percben második sárga lapja után kiállította a játékvezető: a játékos ezt követően mutogatni kezdett, arra utalva, hogy a bírót lefizették, ezt követően pedig meglökte a videobírós asszisztenst.

A támadó tettéért 30 ezer dolláros pénzbüntetést is kapott. Az ítélet ellen ő és a brazil szövetség is fellebbezhet.

A dél-amerikai kontinenstornát a brazilok nyerték, a döntőben 3-1-re győzték le Perut.

Címlapról ajánljuk

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vox
Patrióta harcosokról beszélt üzenetében Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×