eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Buenos Aires, 2011. július 25.Az uruguayi Diego FORLÁN megcsókolja a trófeát a labdarúgó Copa America döntőjében játszott Uruguay-Paraguay mérkőzés végén Buenos Airesben 2011. július 24-én. Az uruguayi válogatott 3-0-ra győzött. Forlán 2 góllal járult hozzá a győzelemhez. A legutóbb 1995-ben győztes uruguayiak 15. sikerüket aratták a dél-amerikai kontinenstornán. (MTI/EPA/Leo La Valle)
Nyitókép: Diego Forlán megcsókolja a trófeát a labdarúgó Copa America döntőjében játszott Uruguay-Paraguay mérkőzés végén Buenos Airesben 2011. július 24-én (MTI/EPA/Leo La Valle)

Visszavonul Diego Forlán

"Már nem vagyok versenyképes" - nyilatkozta az uruguayi csatár.

Negyvenévesen visszavonul a profi futballtól Diego Forlán. "Úgy döntöttem, hogy abbahagyom a professzionális labdarúgást" - mondta az uruguayi csatár, aki legutóbb a hongkongi Kitchee SC-ben futballozott. - "A közelmúltban felajánlották, hogy tovább játszhatok, én pedig kifogásokat kerestem, mert már nem vagyok versenyképes, ez az egész túl nehézzé vált" - indokolta lépését.

Forlán, akit a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon a legjobb játékosnak választottak, 112 fellépést követően 2015-ben vonult vissza a válogatottól, mellyel vb-elődöntős volt, illetve Copa Americát nyert 2011-ben.

Klubszinten megfordult többek között az Independientében, a Manchester Unitedben, a Villarrealban, az Atlético Madridban, az Internazionaléban és a Penarolban. Az Atléticóval 2010-ben Európa-liga-győztes lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×