eur:
392.78
usd:
363.51
bux:
72292.73
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A magyar csapat időkérés közben, jobbról Bíró Attila szövetségi kapitány a női vízilabda torna elődöntőjében játszott Spanyolország - Magyarország mérkőzésen a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 24-én. A spanyol válogatott 16-10-re győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Bíró Attila: millimétereken múlt a bronzérem

Gratulált csapatának a szövetségi kapitány az ausztrálok ellen 10-9-re elvesztett világbajnoki bronzmérkőzés után, de hiába nagy eredmény a női vízilabda-válogatottól a legjobb négy közé jutás, ő is többet várt a tornától és a csapattól.

"Az eleje sem volt tökéletes, a vége sem, de megvoltak a lehetőségeink. Gratulálnom kell a csapatnak, mert visszajött a meccsbe. Kihasználtuk a taktikai lehetőségeinket, megcsináltuk a ziccereket a végén, millimétereken múlt. Semmivel nem volt jobb az ausztrál csapat" - értékelt Bíró Attila az M4 Sporton a 10-9-re elbukott találkozó után. A válogatott szövetségi kapitánya szerint fontos lett volna a jövőre nézve a bronzérem megszerzése, mert jó visszaigazolás lett volna ennek a fiatal csapatnak.

"Nem dőlt össze a világ, a legjobb négy között voltunk a világbajnokságon, de én is többet vártam"

- mondta a szakvezető, és elárulta, hogy volt a csapatnak egy hőse is: Parkes Rebecca az olaszok elleni negyeddöntő óta törött ujjal játszott, ennek ellenére a spanyolok ellen gólt lőtt, és a bronzmérkőzésen is a csapat egyik legjobbja volt.

"Le a kalappal előtte, de egyébként az egészt csapat előtt. A vb előtt egy héttel elvesztettük a legjobb bekkünket, Szűcs Gabit, aztán a legjobb centerünket, és ez ennek a fiatal, formálódó csapatnak túl sok volt" - fogalmazott a kapitány.

"Az elején olyan gólt kaptunk, amit megbeszéltünk, hogy nem kaphatunk. A végén pedig volt három vagy négy meccslabdánk, ez nem fér bele" - mondta az M4 Sportnak Csabai Dóra. A válogatott alapembere a visszatérően gyenge kezdésről azt mondta,

jobban kell koncentrálniuk a mérkőzések elején, mert így nem lehetnek eredményesek.

"Bekerültünk a négy közél, de sajnos így sikerült, meg akartuk nyerni a bronzmeccset. Sokan szeretnének vb-n negyedikek lenni, de mi nem vagyunk elégedettek" - mondta.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Megrázó videó került elő az Árpád hídi tragédiáról

A felvételen jól látható, hogy a lopott taxival a forgalommal szemben közlekedő sofőr nagyon gyorsan hajt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×