eur:
400.37
usd:
362.89
bux:
73059.71
2024. október 3. csütörtök Helga
Nyizsnij Novgorod, 2018. június 21.Diego Maradona legendás argentin futballista a Horvátország – Argentína mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában Nyizsnij Novgorodban 2018. június 21-én. (MTI/EPA/Vaszil Donev)
Nyitókép: Vaszil Donev

Megműtötték az argentin futballegendát

Az 58 éves Diego Maradona térdműtéten esett át egy Buenos Aires-i magánklinikán.

Diego Maradona ügyvédje, Matias Morla elmondta, hogy 58 éves ügyfele jobb térdét operálták meg, és ez az első műtét volt azok közül, amelyet Maradona orvosai ajánlottak számára annak érdekében, hogy edzőként tudjon dolgozni a továbbiakban. Később egy vállműtétet is végrehajtanak rajta.

Diego Maradona június közepén egészségügyi okok miatt mondott le másodosztályú mexikói csapatának, a Dorados de Sinaloának a vezetőedzői posztjáról.

Tavaly decemberben egy rutinvizsgálat gyomorproblémákat állapított meg nála, emiatt idén év elején műtötték meg. Matias Morla közölte: Maradona több edzői ajánlat közül válogathat majd, amint befejezi az orvosi kezeléseket.

Címlapról ajánljuk

Egészen új rakétákkal támadta Irán Izraelt, de a fegyverek látványos kudarcot vallottak

Az InfoRádónak nyilatkozó Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő elmondta, hogy a még tesztelés alatt álló rakéták 12-15 perc alatt képesek elérni Izraelt. Ennél nagyobb eredményt azonban egyelőre nem tudtak felmutatni az irániak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Egy hét múlva jön az Energy Investment Forum, a Portfolio energetikai csúcskonferenciája!

Egy hét múlva jön az Energy Investment Forum, a Portfolio energetikai csúcskonferenciája!

Nagy nevek tömegével, és erős szakmai programmal készülünk az október 10-i Portfolio Energy Investment Forum 2024 című konferenciánkra, amely során összesen hat szekcióban, mintegy ötven előadóval és panelbeszélgetés résztvevővel járjuk körbe az energetikai szektor rengeteg fontos kérdését. Még nem késő regisztrálni a rendezvényünkre, amelynek programja itt érhető el, és amelyet folyamatosan frissítünk az aktuális információkkal. Jöjjön el Ön is, és találkozzon az energetikai szakma legfontosabb döntéshozóival!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 22:25
×
×
×
×