eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az amerikai Lee Kiefer (b) és a francia Anita Blaze a vívó-világbajnokság női tőr csapatversenyén a harmadik helyért rendezett mérkőzésén a budapesti BOK Csarnokban 2019. július 22-én.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Felmentették a magyar ezüsttel végződő férfi karddöntő bírópárosát

A tapasztalt ítészek sokat hibáztak a férfi kardcsapatok magyar érdekeltségű fináléjában.

Felmentették a budapesti vívó-világbajnokságon a további munkavégzés alól azt a bírópárost, amely vasárnap közreműködött a Magyarország-Koreai Köztársaság férfi karddöntőben.

A hazai szövetség honlapja emlékeztet rá, hogy a férfi kardcsapatok fináléjában az egyébként tapasztalt szenegáli Papa Touré és olasz Luigi Martilotti sokat hibázott. A hunfencing.hu azt írja: bár a magyar versenyzők nem erre fogták egytusos vereségüket és a "belső berkekben" senki sem kiáltott csalást, Manolisz Kaciadakisz, a nemzetközi szövetség görög főtitkára - aki korábban versenybíró volt, majd évekig vezette a bírói bizottságot - még aznap este egyeztetett a bírói testület tagjaival, illetve telefonon tájékoztatta Aliser Uszmanov elnököt.

A hunfencing.hu szerint a sportágban szokatlanul szigorú ítélet született, az olasz és a szenegáli bírót gyakorlatilag hazaküldték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×