eur:
392.52
usd:
362.08
bux:
71223.1
2024. július 8. hétfő Ellák
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futamának, az Egyesült Államok Nagydíjának időmérő edzése után 2018. október 20-án. Hamilton az első rajthelyről indulhat a másnapi futamon.
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Michelisz: van esély arra, hogy megizzasztják Hamiltont

A hétvégén lesz a Forma-1-es világbajnokság egyik legnagyobb tradíciókkal rendelkező és legtöbb nézőt vonzó versenye, a Brit Nagydíj. Legutóbb Ausztriában ugyan megszakadt a Mercedes és Lewis Hamilton sikersorozata, de az angol pilóta hazai közönség előtt ismét esélyes a győzelemre - mondta az InfoRádióban Michelisz Norbert túraautó-versenyző, Forma-1-es szakkommentátor.

A Brit Nagydíjon máris visszavághat a mezőnynek az ausztriai fiaskóért a Mercedes azok után, hogy az év eleje óta sorra aratta a futamgyőzelmeket Lewis Hamilton.

Mint Michelisz Norbert túraautóversenyző, Forma-1-es szakkommentátor az InfoRádióban elmondta,

Silverstone-ban hagyományosan erős Hamilton és a Mercedes is, de a Ferrari "nyers" tempója mintha fejlődött volna az utóbbi időben.

"Nagyon fontos lenne objektív szemlélőként, olyan emberként, aki azt szeretné, hogy végig izgalmas legyen a verseny, hogy a Ferrari találjon valamit, ha nem is most, Silverstone-ban, de a következő versenyeken mindenképp" - tette hozzá várakozásként Michelisz Norbert.

Úgy látja,

valós esély van arra, hogy megizzasztják Lewis Hamiltont a hatodik egyéni vb-elsőségért.

"Valahogy az a tapasztalatom, hogy ha ennyire simán indul egy évad, az nem olyan simán fejeződik be. Valamiért így érzem most is" - fogalmazott a népszerű autóversenyző.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Új különadókat vezet be a kormány

Új különadókat vezet be a kormány

A kormány fellép a háborús propaganda miatt, ezért a sajtótól és a pártoktól is beszámolókat kérnek a következő időszakban. Meghosszabbítják a 2019-2020-ban felvett babaváróhiteleknél a gyermekvállalásra vonatkozó határidőt. Háborúellenes akcióterv részeként külön terheket és illetékeket vetnek ki a bankokra, ezek a már meglévő tranzakciós díjra és a devizaváltási tranzakciókra lesznek érvényesek – jelentette be a kormányinfón Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter valamint Vitályos Eszter kormányszóvivő.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 8. 09:14
×
×
×
×