eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A győztes Győr játékosai ünnepelnek a kupával a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Rosztov-Don mérkőzés végén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. május 12-én. A Győr ötödik alkalommal nyerte meg a női BL-t, miután a fináléban 25-24-re legyőzte az orosz csapatot.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Döntöttek a női kézilabda BL-döntő helyszínéről

A következő öt évben is Budapest adhat otthont a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének.

A magyar fővárosban már hat alkalommal rendezték meg sikeresen a klubkézilabda csúcseseményét.

Az Európai Kézilabda Szövetség, az EHF Marketing és a Magyar Kézilabda Szövetség a női U19-es Európa-bajnokság nyitónapján írta alá az új szerződést, amely biztossá tette, hogy a sportesemény 2024-ig Budapesten marad.

A magyar szövetség beszámolója szerint az EHF elnöke, Michael Wiederer elmondta: "Az előző hat esemény sikere arra ösztönözött bennünket, hogy folytassuk az együttműködést a Magyar Kézilabda Szövetséggel. Budapest kiváló vendéglátó, az eddig résztvevő összes csapat is dicsérte a magyar fővárost. Ez a hosszú távú partnerség összhangban van az EHF azon stratégiájával, hogy a csúcseseményei ugyanabban a városokban maradjanak, Budapest és Köln kiváló helyszín az európai kézilabda számára."

"Izgatottan várjuk az együttműködést a Magyar Kézilabda Szövetséggel – mondta el az EHF Marketing ügyvezető igazgatója, David Szlezak. - Az elmúlt évek során befektetett összes munka kifizetődött, hiszen a rendezvény óriási fejlődésen ment keresztül, és nemcsak a kézilabda-rajongók, hanem a szponzorok számára is vonzóvá vált, hiszen a Delo Group a WOMEN'S EHF FINAL4 és az EHF Bajnokok Ligája névadó szponzora lett, amely új szintre emelte az eseményt. A szerződés 2024-ig történő meghosszabbítása új perspektívát ad a rendezvénynek, hiszen Budapesten új, 20.000-es kapacitású arénát építenek, amely még több lehetőséget kínál a rajongók és a partnerek számára."

"Természetesen nagyon büszkék vagyunk az elmúlt hat budapesti WOMEN’S EHF FINAL4-ra és nagyon örülünk, hogy újabb öt évre, tehát 2024-ig biztosan a magyar fővárosban kerül sor a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére! – hangsúlyozta Horváth Gabriella, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára. - Hisszük, hogy jó helyen van az esemény a magyar fővárosban, egy kézilabdaszerető országban, amely az európai vendégeknek is könnyen megközelíthető. Ígéretes, hogy hosszú távra szerződünk, hiszen ez rengeteg fejlődési lehetőséget ad, a célunk pedig az, hogy az EHF-fel és az EHF Marketinggel együtt hosszú távú termékfejlesztésben vegyünk részt, amely a szurkolók számára is évről-évre nagyobb élményt ad. A fő cél a sportág, ezen belül is a női kézilabdázás népszerűsítése."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×