eur:
393.06
usd:
363.27
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Twitter/Copa America

Messi nem került az álomcsapatba

A hazai rendezésű Copa Americán vasárnap aranyérmet nyert brazil válogatottból öten kerültek a torna álomcsapatába, amelyben viszont nem kapott helyet Lionel Messi.

A dél-amerikai szövetség (CONMEBOL) közösségi oldalán közölte az edzőbizottság által megválasztott csapatot, amelyben ott van a hazaiak 36 éves csapatkapitánya, Daniel Alves. A jobbhátvéd - aki a torna legjobb játékosa lett - csúcstartóként karrierje 40. trófeáját nyerte meg a kontinensbajnokságon.

A meglepetésre döntős peruiakat ketten képviselik a legjobbak között, ahová még argentin, chilei, kolumbiai és uruguayi labdarúgót jelöltek.

Hiányzik viszont az álomcsapatból a bronzérmes argentinok sztárja, Lionel Messi, aki a torna utolsó napjaiban többször élesen kritizálta a játékvezetőket és korrupciót is emlegetett.

A 2019-es Copa America álomcsapata:

Alisson Becker (brazil) - Daniel Alves (brazil), José María Giménez (uruguayi), Thiago Silva (brazil), Miguel Trauco (perui) - Arthur (brazil), Leandro Paredes (argentin), Arturo Vidal (chilei) - James Rodriguez (kolumbiai), Paolo Guerrero (perui), Everton (brazil)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Felfordulás és káosz jöhet Európa egyik vezető hatalmában – Megállíthatja-e szélsőjobbot a „republikánus front”?

Felfordulás és káosz jöhet Európa egyik vezető hatalmában – Megállíthatja-e szélsőjobbot a „republikánus front”?

Július 7-én tartják a francia nemzetgyűlési választások második fordulóját, amelynek legnagyobb kérdése, hogy a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés és szövetségesei megszerzik-e az abszolút többséget, azaz a 289 képviselői helyet. A radikális jobboldali párttal szemben hatalmas visszalépési hullám zajlott le az Új Népfrontban egyesült baloldal, illetve az Emmanuel Macron elnök mögött álló centrista blokk képviselőjelöltjei között, ami könnyen meghiúsíthatja Le Pen álmait a kormányrúd megszerzésére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 21:58
×
×
×
×