eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Neymar, a Paris Saint-Germain játékosa a gólját ünnepli a labdarúgó Bajnokok Ligája hatodik, utolsó fordulójában, a C csoportban játszott Crvena zvezda - Paris Saint-Germain mérkőzésen Belgrádban 2018. december 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Megszólalt a PSG Neymar eladásának ügyéről

Leonardo Araújo sportigazgató szerint Neymar mehet, ha lesz egy jó ajánlat. Azt is elárulta, meddig jutottak a Barcelona illetékeseivel az ügyben.

"Neymar elhagyhatja a PSG-t, ha van egy olyan ajánlat, amely mindenkinek megfelel. Jelenleg azonban nem tudjuk, meg akarják-e vásárolni, és ha igen, milyen áron. Az biztos, hogy mindez nem egy nap alatt zajlik majd le" - nyilatkozta kedden a brazil Leonardo. Hozzátette, mindenki számára világos, hogy honfitársa távozni akar, de még három évig él a szerződése Párizsban, és mivel egyelőre nem kaptak ajánlatot érte, konkrétumokról nem beszélhetnek az ügyben.

Neymar nem jelent meg hétfőn a Paris Saint-Germain első edzésén, ezért a klubvezetők közölték: "megteszik a megfelelő lépéseket". Erre reagálva Neymar édesapja azt nyilatkozta: a PSG-nél jól tudták, hogy a fia nem lesz ott a nyári felkészülés első napján. Elmondása szerint a csatár a Neymar Intézet elnevezésű jótékonysági szervezet vezetőjeként tevékenykedik ezekben a napokban, a programja egy évre ismert és tervezett, elhalasztani nem lehetett. Hozzátette, a francia fővárosba jövő hétfőn tér vissza.

Leonardo elismerte, tudtak a játékos brazíliai programjáról, de a futballista az időpontot nem egyeztette velük.

Neymar bokaszalag-szakadás miatt nem lépett pályára a vasárnap véget ért Copa Americán, amit hazája válogatottja házigazdaként megnyert - a lelátóról szurkolt, a tévéközvetítésbe is többször bekerült.

Az elmúlt hetekben egyre erősödtek azok a médiaértesülések, amelyek szerint a 222 millió eurós vételárával világcsúcstartó futballista idén nyáron visszatér korábbi csapatához, az FC Barcelonához. A katalán klub elnöke, Josep Maria Bartomeu a múlt héten azt nyilatkozta, Neymar el akarja hagyni a francia fővárost, hogy visszatérjen Spanyolországba, de a PSG vonakodik eladni.

Leonardo elismerte, hogy "felületes beszélgetésig" már eljutottak a Barcelona illetékeseivel az ügyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×