eur:
393.68
usd:
364.61
bux:
71842.67
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az amerikai Serena Williams honfitársa, Alison Riske ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság női egyesének negyeddöntőjében 2019. július 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Nic Bothma

Wimbledon - Simona Halep és Serena Williams is elődöntős

Mindkét volt világelső nehéz mérkőzést nyert meg kedden női egyesben a wimbledoni teniszbajnokságon

A hetedik helyen kiemelt Halep a kínai Csang Szaj-szajjal csapott össze a nyolc között, s bár az első szettben 4:1-es hátrányba került és további bréklabdákat kellett hárítania, sikerült rövidítésre mentenie, s ebben végül ő volt a jobb. A második játszma már egyoldalú küzdelmet hozott, a román játékos irányított.

A tavaly döntős, hétszeres bajnok, 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes amerikai Serena Williams - az idei torna 11. kiemeltje - megnyerte ugyan az első szettet honfitársa, az előző körben a világelső ausztrál Ashleigh Bartyt kiejtő Allison Riskevel szemben, végül azonban döntő játszmára kényszerült.

Riske nem adta könnyen magát, de 3:3 után a 37 éves Williams - aki legutóbb 2016-ban nyert Wimbledonban - "előhúzta" a legjobb játékát, és ha nehezen is, de a maga javára fordította a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×