eur:
392.78
usd:
363.43
bux:
72237.38
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A magyar játékosok a Himnuszt éneklik, középen Szalai Ádám a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés után a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én. A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagyot lépett előre a Rossi-csapat

Továbbra is Belgium vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáját, amelyen a magyar válogatott kilenc helyet javítva a 42. helyen áll.

A legutóbbi, április elején kiadott rangsorhoz képest a legtöbbet a magyar, az örmény és a malajziai csapat javította, mindhárom kilenc pozíciót lépett előre. Marco Rossi szövetségi kapitány válogatottjának ebben az időszakban két mérkőzése volt: szombaton 3-1-re nyert Azerbajdzsán vendégeként, kedden pedig 1-0-ra legyőzte Walest Budapesten az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

A magyarok következő ellenfelei közül Horvátország a 6., Wales a 23., Szlovákia a 31., Azerbajdzsán pedig 110. a FIFA világranglistáján.

A legtöbbet a görögök rontottak, akik kilenccel hátrébb csúsztak, és már csak az 52. helyen állnak.

A világbajnoki bronzérmes belga együttes a csütörtökön nyilvánosságra hozott legfrissebb ranglistán 28 ponttal előzi meg a vb-győztes franciákat.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Egekbe szöktek a szolgáltatásárak itthon – De miért vagyunk rekorderek?

Egekbe szöktek a szolgáltatásárak itthon – De miért vagyunk rekorderek?

Ha a szolgáltatások nem drágulnának olyan ütemben, ahogy azt teszik 2024-ben, már valószínűleg teljesült volna a Magyar Nemzeti Bank (MNB) inflációs célja. A szolgáltatásinfláció Magyarországon volt a legmagasabb uniós összevetésben májusban. De vajon tényleg a bankok és a telekommunikációs cégek visszamenőleges áremelései tehetnek minderről?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×