eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
München, 2015. április 21.Julen Lopetegui, a portugál Porto vezetőedzője csapatának a német Bayern München ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott visszavágó mérkőzése előtt a müncheni Allianz Arénában 2015. április 21-én. (MTI/EPA/Peter Kneffel)
Nyitókép: Peter Kneffel (MTI/EPA)

Új állást kapott a peches edző

Julen Lopetegui lett a Sevilla labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

Az 53 esztendős tréner hároméves megállapodást kötött a spanyol bajnokságban legutóbb - az Európa-liga csoportkört érő - hatodik helyen végzett együttessel. A Sevillát március közepétől az addig sportigazgatóként tevékenykedő Joaquin Caparros irányította.

A baszk Lopetegui 2016-tól 2018 nyárig a spanyol válogatott szövetségi kapitánya volt, majd viharos körülmények között távozott, mivel közvetlenül a világbajnokság előtt a Real Madrid bejelentette, hogy a következő idénytől a királyi gárdát irányítja, emiatt a spanyol szövetség két nappal a torna rajtja előtt menesztette. Lopetegui aztán mindössze néhány hónapig volt a fővárosiak vezetőedzője, ugyanis a gyenge eredmények miatt már 2018 októberében menesztették.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×