eur:
394.99
usd:
367.7
bux:
71434.01
2024. július 2. kedd Ottó
Supka Attila, a kispesti csapat vezetőedzője a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, a Budapest Honvéd - Debreceni  VSC összecsapáson a kispesti Bozsik Stadionban 2018. március 14-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Elküldték a Honvédtól Supka Attilát

Szűkszavú közlemény írja a klub honlapján: az ősztől más szemléletű edzőt alkalmaz a fővárosi labdarúgóklub.

A Budapest Honvéd FC vezetősége hétfőn egyeztetést folytatott Supka Attila vezetőedzővel, ezt követően Lóránth Zoltán ügyvezető igazgató megköszönte Supka Attilának, hogy irányítása alatt a csapat az elmúlt két idényben mindkétszer nemzetközi kupaszereplésre jogosító helyen végzett és a 2018–2019-es szezonban bejutott a Magyar Kupa döntőjébe - írja a HonvédFC.hu.

Azt nem jelentették be, ki lesz az új tréner, miközben a Honvéd lassan érdekelt lesz az Európa-liga első selejtezőkörének sorsolásán.

A Honvéd tavalyelőtt még bajnok volt Marco Rossival, s tavaly is dobogós helyen végzett, az idei negyedik hely és Magyar Kupa-döntő a tulajdonosoknak viszont már nem fért bele.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×