eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kürti Dominik Péter (j), az Eger és Francesco Di Fulvio, az olasz Pro Recco játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A csoportjában játszott ZF-Eger - Pro Recco mérkőzésen az egri Bitskey Aladár Uszodában 2019. február 27-én.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Karnyújtásnyira került a Fradi a bajnoki címtől

Az utolsó negyedben 6 gólt dobtak a zöld-fehérek, ez döntött. Szerdán újra férfi-vízilabdabajnok lehet az FTC.

Az FTC-Telekom 15–10-re nyert az A-Híd OSC Újbuda otthonában a férfi vízilabda ob I döntőjének második mérkőzésén, így már csak egy győzelemre van a bajnoki cím megszerzésétől - írja tudósításában az NSO.hu.

Az első negyedben hamar háromgólos előnybe került a Ferencváros, majd meg is tartotta azt a játékrész végéig. A félidőig további egy góllal növelte az előnyét a vendég csapat.

A szünetet követően aztán rákapcsolt az OSC, és 3–1-re megnyerte a harmadik játékrészt. Az utolsó negyedben egy korai újbudai találattal egy gól is volt a különbség, viszont a hátralévő időben Ferencváros gálázott. A meccs legjobbja az OSC szerbje, Aleksa Ukropina lett négy góllal.

Az FTC ha megnyeri a szerdai hazai összecsapást, bajnok.

Férfi vízilabda ob I, 2. mérkőzés

A-Híd OSC Újbuda–FTC-Telekom 10–15 (2–5, 2–3, 3–1, 3–6)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×