eur:
396.82
usd:
355.63
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos
Moszkva, 2018. június 13.Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke érkezik a FIFA kogresszusára Moszkvában 2018. június 13-án, egy nappal a 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdete előtt. A moszkvai kongresszuson megválasztják a 2026-os labdarúgó-világbajnokság helyszínét. A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságot június 14. és július 15. között rendezik több oroszországi helyszínen. (MTI/AP/Pavel Golovkin)
Nyitókép: Pavel Golovkin

A Real, a Barca és a Chelsea keserű sorsára került az Anderlecht

A FIFA elővette a belgákkal szemben is az egyik fiatalszabályt.

Miután a klub több esetben is vétett a 18 éven aluli külföldi futballisták szerződtetésének szabályai ellen, a nemzetközi szövetség (FIFA) megbüntette az Anderlechtet és a belga szövetséget is.

Az egyesületnek 200 ezer svájci frankot (körülbelül 57,2 millió forintot), a szövetségnek pedig 230 ezret kell fizetnie.

A FIFA közölte: a büntetés nagyságának megállapításánál a fegyelmi bizottság figyelembe vette, hogy a klub - amely négy alkalommal szegte meg a szabályokat - a vizsgálat során együttműködő volt.

Hasonló okból korábban a Real Madridot, az Atlético Madridot, a Barcelonát és a közelmúltban a Chelsea-t is elmarasztalták - egyrészt kizárták a klubokat az átigazolásból, másrészt nagy összegű bírságot róttak ki rájuk.

Az Anderlecht bejelentette, hogy elfogadja a büntetést és nem fellebbez.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×