eur:
393.06
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Liverpool, 2018. január 14.Mohamed Szalah, a Liverpool játékosa, miután megszerezte csapata negyedik gólját a Manchester City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2018. január 14-i mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban. A Liverpool 4-3-ra győzött. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: PETER POWELL

Liverpool: teljes a kétségbeesés

Bajnokok Ligája - Szalah mégsem játszhat az elődöntő visszavágóján.

Mohamed Szalah, a Liverpool labdarúgója mégsem játszhat az FC Barcelona elleni keddi mérkőzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján.

Jürgen Klopp, az angol együttes vezetőedzője korábban bizakodott ugyan a szombati bajnoki összecsapáson fejsérülést szenvedett egyiptomi csatár játékát illetően, de a hétfői sajtótájékoztatón már azt jelentette be, hogy a brazil Roberto Firmino után Szalah is kiesett a keretéből.

"Jól érzi magát, de orvosi szempontból nem elég jól. Kétségbe van esve, de nem tehetünk más" - mondta a német szakember.

Az FC Barcelona a párharc első, hazai felvonásán, szerdán 3-0-ra győzött.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×