eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A ferencvárosi Varga Dénes a férfi vízilabda ob I három győzelemig tartó fináléjának negyedik, Szolnoki Dózsa - FTC-PQS Waterpolo mérkőzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2018. május 23-án. A Szolnok 8-7-re legyőzte a vendég Ferencvárost, így kiegyenlítette a párharcot.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

A mennybe indultak, de a pokolba tévedtek Varga Dénesék

A vízilabda-válogatottba idén Európa Kupa-győzelemmel visszatért varázsló ereje csupán egy negyedig tartott ki, a világsztár vendégcsapat nem kegyelmezett a második negyedben.

Álomszerűen kezdődött a magyar bajnok Ferencváros férfi vízilabdacsapatának Bajnokok Ligája-mérkőzése a világsztárgárda Recco ellen, mégis az olaszok maradtak veretlenek a Komjádi uszodában tett látogatást követően - derül ki a Waterpolo.hu beszámolójából.

A másfél éve felújított uszoda lelátói a zsúfolásig megteltek, kiváló hangulat fogadta a feleket.

Varga Zsolt tanítványai Varga Dénes révén rögtön vezettek is, és nem túlzás: diktálták az iramot, ám a negyed végére 4-4-re hozták magukat a vendégek.

A második negyedben fordítottak is, a félidőben pedig már 5-9 állt az eredményjelzőn.

A harmadik negyedre azért dőlt el minden, mert a bár a Recco egyetlen gólt lőtt csak, a Fradi egyet sem, a negyedik negyedben pedig már hiába tettek meg mindent a szurkolók, ez kevés volt a mostani Ferencvárosnak, 13-7 lett a vége.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×