eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Dzsudzsák "százados" lesz, Szoboszlai is a kezdőben a horvátok ellen

A világbajnoki ezüstérmes horvátok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Dzsudzsák Balázs is helyet kapott a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában, így a szélső vasárnap 100. alkalommal ölti magára a címeres mezt.

Marco Rossi szövetségi kapitány további négy helyen változtatott a három napja Szlovákia vendégeként pályára küldött együttesen, így bekerült a kezdő tizenegybe a 18 éves Szoboszlai Dominik is, aki éppen a nagyszombati 2-0-s vereség alkalmával debütált a válogatottban.

Rajtuk kívül még Baráth Botond, Pátkai Máté és Nagy Dominik kapott most lehetőséget az olasz szakvezetőtől. A szlovákiai kezdőcsapatból Korhut Mihály, Lang Ádám, Kleinheisler László, Kalmár Zsolt és Kovács István került ki.

A találkozó 18 órakor a skót William Collum sípjelére kezdődik a Groupama Arénában.

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi Péter - Lovrencsics Gergő, Baráth Botond, Willi Orbán, Kádár Tamás - Pátkai Máté, Nagy Ádám - Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Nagy Dominik - Szalai Ádám

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×