eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A szolnoki Andrija Prlainovic a férfi vízilabda ob I 14. fordulójában játszott Szolnoki Dózsa VSC - FTC-PQS Waterpolo mérkőzés előtt a szolnoki Vízilabda Arénában 2018. február 22-én. Szolnoki - FTC 11-13.
Nyitókép: MTI/Bugány János

Kikapott a Szolnok a címvédőtől

Az együttes az Olimpiakosz vendégeként 11-10-es vereséget szenvedett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének tizedik fordulójában.

A forduló előtt mindkét csapat 15 pontos volt, az Olimpiakosz jobb gólkülönbségének köszönhetően állt a csoport harmadik helyén. Mivel a Hannover részvétele házigazdaként biztos a BL nyolcas döntőben, így

ebből a csoportból csak három gárda jut tovább, és ezért is rendkívül fontos volt a Szolnok számára ez az összecsapás.

Ennek megfelelően a magyar együttes az első félidőben többször is vezetett, a második negyedben már három góllal is (2-5), de a hazaiak a nagyszünet előtt felzárkóztak.

A harmadik negyedben összesen nyolc gól esett, de nem a szolnokiaknak kedvező leosztásban: Alekszandrosz Gunasz egy másodperccel a játékrész vége előtt szerzett találatával 1-0 után ismét a címvédő vezetett, előnyét pedig az utolsó felvonásban is őrizte.

A mérkőzés végén a Szolnok támadhatott az egyenlítésért, de Zalánki Gergő lövését blokkolták, így a hazaiak nagy lépést tettek a továbbjutás felé. A két csapat első egymás elleni ütközetén december 19-én 9-9-es döntetlen született Szolnokon.

Vereségükkel a 2017-ben BL-győztes Tisza-partiak három pontos hátrányba kerültek a csoport utolsó továbbjutó helyét elfoglaló görög együttessel szemben négy fordulóval a zárás előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×