eur:
393.68
usd:
364.61
bux:
71842.67
2024. július 4. csütörtök Ulrik

A Premier League új elnöke az Animal Planettől érkezik

Az Animal Planet televízió globális elnöki posztját feladva, Susanna Dinnage lesz az angol labdarúgó Premier League ügyvezető igazgatója.

A BBC honlapjának keddi beszámolója felidézi, hogy a januárban hivatalba lépő Dinnage mindössze a harmadik vezetője lesz a PL-nek: 1992 és 1999 között Rick Parry, azóta pedig Richard Scudamore irányította a ligát.

"Örömünkre szolgál, hogy ilyen rátermett vezetőt találtunk erre a fontos szerepkörre. Nagyon erős volt a mezőny, de Susanna az eddig elért eredményeivel kiemelkedett"

- mondta Bruce Buck, a Chelsea és a jelölőbizottság elnöke.

Dinnage 2009 januárjában csatlakozott az Animal Planetet működtető Discoveryhez, előtte tíz évig a Five Channel nevű csatornánál dolgozott, a pályafutását pedig az MTV zenei televíziónál kezdte.

Első nyilatkozatában úgy fogalmazott, izgatottan várja új szerepkörét, hiszen a Premier League sok ember számára rengeteget jelent.

"Ez a professzionális sport csúcspontja. Egy ilyen dinamikus és inspiráló szervezet vezetésének lehetősége nagy kiváltság" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×